GLADOVANJEM DO ZDRAVLJA PDF

Gladovanje-najbolji put do zdravlja download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, 0 reviews), ČIŠĆENJE ORGANIZMA ( avg Osnovne zapovesti zdravlja. Gladovanje je metoda prirodne terapije. vec r o d e n a m a j k a. a drugi. bez n a r u s a v a n j a zdravlja e k s p e r i m e n – vise duplji 25°C.

Author: Vuzshura Kelabar
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 17 March 2007
Pages: 421
PDF File Size: 12.49 Mb
ePub File Size: 7.30 Mb
ISBN: 917-2-66435-313-7
Downloads: 48457
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolor

Nikada nisam bio ozbiljnije bolestan,kod lekara ne idem, a od Da pomognu sebi i svojem telu!

Genadij Petrovič Malahov (Author of Gladovanje)

Rekao bih da voda kroz mene prolazi sa nekakvom lakocom i imam osecaj da se ne zadrzava vise u organizmu kao ranije. Zdravlje nije u interesu savremene medicine, odnosno farmaceutske industrije koja stoji iza nje. Dakle, podsticanje homoseksualnosti i drugih perverzija je plan UN-a iz godine. Ako mislite da su ovo ‘teorije zavere’ – pogledajte statistike.

Saveti za zdravlje dece. Sve to oni rade javno da ne bi izgledalo tajno. The Miracle Mineral Supplement of the zdravljja Century.

Zivot u kojemce te stalno napredovati, bez obzira sto godine prolazei Vama govore da ste sve stariji. Corporate Crime gladovanjwm the Pharmaceutical Industry. Prava molitva isceljuje sve.

  DUNE LA CASA CORRINO PDF

Videó megnézése

The Ultimate Secret Exposed. Farmaceutska industrija proizvodi bolesti i bolesnike. All Formats Paperback Sort by: Tako farmaceutska industrija proizvodi bolest. Organizam se uvek sam isceljuje. Otrov u vodi i zubnim pastama. Zadnjih 17 dana skidam u prosjeku po 0,25 kg. Amazon Renewed Refurbished products with a warranty. Hladovanjem knjiga je svojevrsna francuska azbuka homoseksualnosti. Nastali su kao kombinacija hriscanoskog posta pa i zvravlja biblijskog gladovanja Isus Hrist i Mojsije 40 dana u pustinji sa iskustvima ruskih misionara u kontaktu sa svestenicima, i obicinim ljudima Istoka.

One se nazivaju “paradama ponosa” samo zato da bi i svojim nazivom iritirali ljude. Are you an author? Cilj toga jeste da i ono postane bezvredno, jer im zdravo dete ne gladovwnjem profit. Da se oslobode tereta kako emocionalnog tako i fizickog.

I Evropkska unija zabranjuje uzgoj privatne hrane. Skinuo sam 31 kg. Gladovao sam prve dve nedelje na limunadi sa medom zasladjenoj i cili paprikom a poslednju najteu nedelju sam bio samo na vodi. Peter Tompkins Christopher Bird: Jedan primer kako lekari rade.

Oko petnaestog dana gladovanja sam u stolici pronasao parce koze pa sam siguran da je to neki visak mojih unutrasnjuh organa izbacen napolje. Ph vrednost koka-kole je 2.

  JUAN ORDEIX LOS SECRETOS DE UN MENTALISTA PDF

Ray Moynihan i Alan Cassels: Planovi UN o smanjenju populacije. Intoksikacija nastaje od bakterija. U ovom procesu sastoji se cela zavera u vezi medicine. Sada sam u fazi privikavanja na hranu i vec osecam koliko toksini i sastojci koji neprijaju organizmu mi smetaju. Postoji samo jedna bolest: Inteligencija nije dozvoljena u nauci. Svi oni deluju po samo jednoj logici: Takode su mi nestali hemoroidi koje sam imao nisu bili pucali nikada a nisam ih smatrao za nesto bolesno -vec jednostavno nasledan faktor.

Amazon Drive Cloud storage from Amazon. Klistiram se svaki dan. Video prezentacija ispod je link za skidanje knjige – 4shared. Ja sam gladovao do sada 5x i to prvi put 3 dana bez hrane i vode, drugi put 7 dana bez hrane sa vodom, treci i cetvrti put 14dana bez hrane i sa vodom i peti put 21 dan bez hrane sa vodom.